STYLE 03. | Kunskap & Teknik

STYLE 03 är en vattenbindande, botanisk styling gel som håller dina lockar på plats genom fuktgivande definition. Den innehåller växtbaserade ingredienser som ger din textur både stadga, fukt och näring för att minimera uttorkning och trassel. När du har en ren och återfuktad yta att styla ditt texturerade hår på så har du bäst förutsättningar att få ett hållbart styling resultat. Använd STYLE 03 minst var tredje till fjärde dag för att bibehålla en återfuktad textur med definition och stadga.

Anpassa mängden STYLE 03 efter hårets densitet

1.Ta en tesked STYLE 03 och emulgera mellan handflatorna
2. Applicera jämnt på blött hår, addera vatten och mer STYLE 03 tills önskad definition, stadga formas
3. I små sektioner ( ta hjälp utav SECTION ), finfördela och släta ut med fingrar från hårbotten till toppar för att sätta stylingen
4. Föna med diffuser till nästan torrt, sen lufttorka
5. Fluffa, eller låt stadgan släppa naturligt

För att undvika torrt texturerat hår,  fånga din textur innan den blivit helt torr igen. Använd STYLE 03 var tredje till fjärde dag för att bibehålla en återfuktad textur med definition och stadga.

SHOP | STYLE O3.

Följ varje steg i rutinen. Läs vidare om WASH 01 och HYDRATE 02.

  • WASH 01.

    Rengör hårbotten och hela ditt texturerade hår från smuts. Som bland annat fett, pollen, föroreningar och produktrester.

  • HYDRATE 02.

    Används för att jämna till hårets yta och dess främsta funktion är att tillsätta näring och fukt till ditt hår för att undvika slitage och uttorkning.