ROUTINE

Det finns inga genvägar, bara tre enkla steg.

Vägen till definierade lockar sitter inte enbart i stylingen. Den är viktig, men långt ifrån allt! På samma sätt som du applicerar din hudvård på ett nytvättat ansikte, ska du sätta din styling på ett nytvättat och återfuktat hår. ROUTINE är utvecklad för att tydliggöra stegen och förenkla din rutin.

WASH 01 - Rengör

Lägger grunden för ett lyckat, definierat och återfuktat stylingresultat. Den rengör din hårbotten och hela ditt hår från smuts, fett, pollen, föroreningar och produktrester.

HYDRATE 02 - Återfuktar

Jämnar till hårets yta och tillsätter näring och fukt för att undvika slitage och uttorkning. Den återfuktar, mjukgör, separerar, framhäver och gör dina lockar redo för att sätta stylingen.

STYLE 03 - Bevarar

Bevarar lockarna och håller dom på plats, oavsett om du bär dina lockar utsläppt eller uppsatt. Vår botaniska gel har en flexibel stadga och innehåller ingredienser som ger din textur både fukt och näring.

Våra storlekar

ROUTINE - kommer i 3 olika storlekar
100 ML, 300 ML & 500 ML

Kunskap & Teknik

Det är ett helhetstänk bestående av fyra stycken likvärdiga grunder. Vägen till ett hälsosamt texturerat hår börjar med grundläggande kunskap om att vårda håret och följs av en regelbunden tvätt rutin i kombination med kvalitativa hårvårdsprodukter och rätt teknik.

PODCAST

for textured hair | PODCAST

I vår alldeles egna podcast i 3 delar, berättar vi på ett enkelt sätt hur du vårdar ditt texturerade hår. For textured hair vill genom podcasten sammankoppla din tvättstund med selfcare på en utbildande nivå - lyssna och lär på for textured hair här!

Cart

No more products available for purchase