ROUTINE - Det finns inga genvägar, bara tre enkla steg.

Vägen till definierade lockar sitter inte enbart i stylingen. Den är viktig, men långt ifrån allt!
På samma sätt som du applicerar din hudvård på ett nytvättat ansikte, ska du sätta din styling på ett nytvättat och återfuktat hår. ROUTINE är utvecklad för att tydliggöra stegen och förenkla din rutin.

WASH 01 - Rengör

Lägger grunden för ett lyckat, definierat och återfuktat stylingresultat. Den rengör din hårbotten och hela ditt hår från smuts, fett, pollen, föroreningar och produktrester.

HYDRATE 02 - Återfuktar

Jämnar till hårets yta och tillsätter näring och fukt för att undvika slitage och uttorkning. Den återfuktar, mjukgör, separerar, framhäver och gör dina lockar redo för att sätta stylingen.

STYLE 03 - Bevarar

Bevarar lockarna och håller dom på plats, oavsett om du bär dina lockar utsläppt eller uppsatt. Vår botaniska gel har en flexibel stadga och innehåller ingredienser som ger din textur både fukt och näring.

Vår ROUTINE är mild, växtbaserad, vegansk, pH-balanserad och cruelty free. Skapad utan starka kemikalier som bland annat uttorkande sulfater, silikoner, parfym, citronsyra och eteriska oljor. pH-värdet ligger mellan 4,5 - 5,2, för att undvika rubbning och uttorkning av hårets och hudens egna oljor och naturliga pH-värde. Ett balanserat pH-värde hjälper till att bibehålla en hälsosam bakterieflora i hårbotten, som är grunden för ett friskt hår.

ROUTINE är framtagen tillsammans med kunniga kemister och är en effektiv hårvårdsrutin som rengör, återfuktar och stylar dina lockar.

Lämplig för alla lockar & känslig hud. Utvecklad & tillverkad i Sverige.

Gå till vår sida Kunskap & Teknik om du vill få en mer fördjupad kunskap i dom tre stegen WASH 01, HYDRATE 02 och STYLE 03.

for textured hair | PODCAST

I vår alldeles egna podcast i 3 delar, berättar vi på ett enkelt sätt hur du vårdar ditt texturerade hår. For textured hair vill genom podcasten sammankoppla din tvättstund med selfcare på en utbildande nivå - lyssna och lär på for textured hair här!