HYDRATE 02. | Kunskap & Teknik

Precis som att kroppen behöver fylla på med vatten, behöver även det texturerade håret detsamma! Det är anledningen till att det är så viktigt att exponera vår textur för vatten regelbundet då det mjukar upp, återfuktar, separerar och framhäver vår textur.

HYDRATE 02 är det andra steget i tvätt rutinen och är den faktiska återfuktning processen som sker då den försluter fukten i håret. Den hjälper texturen att absorbera vatten och näring samtidigt som den mjukgör håret. HYDRATE 02 används för att jämna till hårets yta och dess främsta funktion är att tillsätta näring och fukt till ditt hår för att undvika slitage och uttorkning. Använd HYDRATE var tredje till fjärde dag för att bibehålla en frisk, återfuktad och utredd textur.

Anpassa mängden HYDRATE efter ditt hårs densitet:                                          
1. Ta en matsked av HYDRATE och emulgera mellan handflatorna
2. Applicera jämnt på blött hår från hårbotten till toppar, addera extra vatten
3. Massera och dra för att skapa en krämighet och sprid från hårbotten till toppar
4. I sektioner, red ut håret från toppar till hårbotten med DETANGLE
5. Låt verka i fem minuter
6. Skölj noga, repetera processen vid behov
7. Följ upp med STYLE

För att undvika torrt texturerat hår, fånga din textur innan den hinner bli torr igen. Använd HYDRATE 02 var tredje till fjärde dag för att bibehålla en frisk, ren hårbotten med en återfuktad textur.

SHOP | HYDRATE O2.

Följ varje steg i rutinen. Läs vidare om WASH 01 och STYLE 03.

  • WASH 01.

    Rengör hårbotten och hela ditt texturerade hår från smuts. Som bland annat fett, pollen, föroreningar och produktrester.

  • STYLE 03.

    Håller dina lockar på plats genom fuktgivande definition. Vår växtbaserad gel innehåller ingredienser som ger din textur både stadga, fukt och näring.